Dagligdagen
Vi laver alverdens ting, Om formiddagen er vi altid en tur udenfor, enten i haven, på spadsereture eller rundt på legepladserne her i Korup, ofte sammen med børn fra andre pasningsordninger i lokalområdet.

Er vi inde leger vi forskellige lege, synger og læser historie, tegner og maler ja alle mulige ting. Frokosten indtager vi ca. 11.45 og så er det tid til at sove tid middag omkring kl. 12.30. Længden på middagsluren aftales individuelt og vi børster tænder inden der soves.
Efter middagsluren afhænger aktiviteterne af om det er sommer eller vinter, men generelt arbejder vi med forskellige aktiviter eller også leger vi bare til børnene bliver hentet.

Kost
Jeres barn får den kost som det har behov for mens det er her. Der er mulighed for morgenmad inden 08.30, dette af hensyn til rytmen og de aktviteter der er planlagt.
Jeg lægger vægt på en sund og alsidig kost og bruger så vidt muligt økologiske produkter og bager stort set alt brød selv.Vi kan dog også sagtens bage boller eller lignende, som vi så hygger os med.

Har jeres barn behov for special kost aftales det individuelt.